Han setter et telys inn under bollen av en GENIAL grunn. Hvorfor har INGEN tenkt på dette før?


Lukk
Lukk

– Annonse –
Scenen Renderings Packaging 30

Saftige lefser og varmt kjøtt gjennom hele måltidet, takket være et lite telys og en genial oppfinnelse!

For mange er det slik at det kun er første taco som har varm tortilla og varmt kjøtt. Vi ville sørge for at selv den siste skulle være like god som den første. Tacoserver holder kjøttet varmt med et telys. Varmen og fuktigheten fra kjøttet holder tortillaene i toppdelen myke, og i riktig temperatur. Toppdelen kan puttes i mikrobølgeovn og i vanlig ovn for å varme tortillaene før første servering.

Taco Server Genial

 


 

En seier for fredagstacoen!

For den norske kjernefamilien er det ikke ordentlig fredag uten taco. Det å samles rundt en god tacomiddag med masse godt fyll og deilige myke tortillaer eller sprø tacoskjell, gir den gode helgestemningen etter en lang uke. Men – så blir det gjerne slik at tacofyllet og tortillaene/skjellene, de blir lunkne, ja til og med kalde etter alt for kort tid. Dette har vi løst med Tacoserveren; en kombinert bordovn som holder kjøttfyllet og tortillaene/skjellene varme gjennom hele måltidet.

Tacoserver Location3 60384 Result Png

Tacoserver Location1 60249 Result Png

Slik fungerer det

Det hele fungerer veldig enkelt: Tortillaene/skjellene legges i den øverste beholderen, og det hele varmes i microen noen sekunder (se oppskrift på pakningen). Kjøttfyllet legges i den nederste beholderen, og et tent telys plasseres under. Det hele settes rett på bordet, og telyset holder det hele varmt. Alt er selvsagt oppvaskmaskinsikkert, og kan brukes mange, mange ganger.

Taco Server Er Smart

Sjekk prisen på den geniale Tacoserveren og bestill her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!
Vent til du ser hva Emma (10) har funnet opp!


Steike, så smart 10 år gamle Emma er! Hadde du sett for deg at et barn på hennes alder kan lage noe så innmari smart som dette?

Bestill den her! _×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)